Дневен хороскоп - сряда, 28 юни 2017

Хороскоп

27-06-2017, 18:37

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли 2017

 

Овен

Отделете достатъчно внимание на любимия си човек, иначе в отношенията ви могат да възникнат проблеми, чието преодоляване ще бъде трудно. Постарайте се да избягвате скуката и рутината, измислете нещо ново и интересно.

     
 

Телец

Неблагоприятен ден за начало на сериозни отношения от всякакъв род - от делови до романтични. В службата могат да възникнат проблеми. Някои от колегите ви са настроени критично към вас – дали открито, дали зад гърба ви.

     
 

Близнаци

Днес проявявате любопитство, интересува ви всичко ново. Впечатленията няма да ви оставят да чакате дълго. Въпросът е само в това, коя сфера в този момент се явява за вас приоритетна.

     
 

Рак

 Не прекалявайте с чувството си за хумор, защото от това могат да пострадат не само вашите недоброжелатели, но и приятелите ви. Така че по-добре замълчете, ако не искате после да се извинявате за неудачните си шеги.

     
 

Лъв

Благоприятен ден за енергичните Лъвове. На такива ще им се удава практически всичко. Колкото повече доброволни помощници имате, толкова по-добре. В личната сфера обаче трябва да се оправяте сами. Не е желателно да има чужда намеса.

     
 

Дева

Бъдете по-снизходителни към останалите и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

     
 

Везни

Сложете в ред първо чувствата и мислите си преди да продължите нататък. Постарайте се да разберете всичко, което ви се случва и да го осъзнаете. Бъдете внимателни при работа с документи.

     
 

Скорпион

Добре е, че сте толкова самоуверени и отстоявате своите интереси, но не е здравословно нарастващото ви честолюбие. Не се поддавайте на чувства като гняв, нетърпение и агресия.

     
 

Стрелец

Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте ситуацията!

     
 

Козирог

Не е изключено да трябва да решавате проблеми, за които не сте подготвени. Не загатвайте днес нищо за бъдещето, избягвайте да давате обещания, ако не сте сигурни напълно, че ще ги изпълните.

     
 

Водолей

Имате добри шансове за успешен ден, въпреки това не разчитайте само на добрия си късмет, но и на себе си. Сериозно помислете дали се занимавате с правилните хора. Под натиск не вземайте никакви решения!

     
 

Риби

Не изпускайте и за миг множеството малки детайли, от които зависят големите неща. Ще преживеете известни колебания. От вас зависи да промените нечии намерения. В общи линии денят ще премине без особени сътресения.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Гарнирайте деня си с порция хумор! Смейте се за хубост, здраве и дълъг живот. Една минута смях е равна на 45 минути разтоварваща гимнастика или един час почивка. Освен това използвайте и рецептата на психотерапевта от миналото Никола Шипковенски - сутрин, обед и вечер по една лъжица майната му. Ставайте няколко минути по-рано отколкото трябва. Настройте се позитивно за предстоящия ден. Спрете за малко пред огледалото и репетирайте усмивка. Когато излезете навън вече ще ви бъде по-лесно да го правите. Усмивката обогатява този, който я получава,без да прави беден този, който я дава. Усмивката трае един миг, но въздействието й е голямо. Не се скъпете на усмивки! Гледайте по-весело! Общувайте с усмивка! Смейте се за здраве! Смейте се до премаляване! Наслаждавайте се на живота на пук на всичко! Подарете на хората до вас една 24 каратова усмивка сега!