Мъж пребива баща и син с бухалка, заради пари

Крими

29-06-2017, 17:45

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Идва ли краят на ниските лихви по депозити и кредити?

Рекетьорът търсел парите на фирма за бързи кредити

Полицаи от Бургас, Карнобат и Сунгурларе арестуваха криминално проявен на 26 години, от Козлодуй, който издевателствал над длъжници на фирма за бързи кредити. Той се заканвал и заплашвал в центъра на града 38- годишен бургазлия, дължащ сума от получен кредит от 300 лева от фирмата, чието име полицията не споменава.
Малко по-късно, придвижвайки се с “Тойота Ярис”, собственост на частна колекторска фирма от столицата, отишъл в дома на мъж на 40 години от сунгурларското село Вълчин. Там се представил за служител на фирмата, приканил за погасяване на задължения и му нанесъл побой, в който прострадал и 17- годишният син на потърпевшия.
Двамата с разкъсно-контузни рани по телата, са получили медицинско освидетелстване. Установени са свидетели - очевидци, които предстои да бъдат разпитани. Извършено е разпознаване. Д.П. е задържан за срок от 24 часа с полицейска заповед, срещу него са образувани две досъдебни производства по описа на Първо Районно управление – Бургас и Районно управление – Сунгурларе.