Жена с размазан череп, системно пребивана в Равда

Крими

30-06-2017, 18:42

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

31-годишен остана без два зъба след побой

Похитителят й я държал с дни, после я изхвърлил пред болницата в Бургас

25-годишната жена от Плевен, която бе зверски пребита в къща за гости в Равда, е настанена в реанимацията на бургаската болница в изключително критично състояние. Тя е с множество травми на лицевия череп, на гръдния кош, на корема. Поставена е на апаратна вентилация. Това съобщиха от здравното заведение. Предполага се, че жената е станала жертва на сводник, за когото е работела. Той вече е задържан.
Пострадалата е с инициали М.С., обявиха току-що от полицията. Както вече съобщихме, 39-годишният И.Т. - криминално проявен от Харманли буквално смазал от бой жената. За да заличи следите от кръв в стаята, мъжът използвал белина. В продължение на десет дни държал жертвата си под ключ в стаята в абсолютно безпомощно състояние, а в нощта на 28 срещу 29 юни т.г. по тъмно я довлачил до колата си, натоварил я вътре, после отпрашил към Бургас, като я зарязал пред болницата. Жената сама успяла се добере до регистратурата в окаяно състояние. Лекарите от Шокова зала й оказали незабавна помощ. Извършени са й две операции. Междувременно от болницата подали сигнал в полицията.
От Областната дирекция на МВР съобщават, че незабавно е сформиран екип от служители от „Криминална полиция“, Четвърто и Пето управление на МВР-Бургас, в разследването се включили и полицаи от управленията в Несебър, Приморско, Царево и Созопол.
Видеокамери засекли автомобила на нападателя към Южното Черноморие. Не след дълго, МВР служителите успели да открият извършителя на престъплението. Той е  открит в хотел в Китен.