Затварят част от бул. Дондуков до септември

Мисия София

02-07-2017, 15:00

Снимка:

wikipedia

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Затварят бул. "Прага" за ремонт до 15 август

Реконструкцията ще продължи до 31 август

Част от бул. „Дондуков” – участъкът от бул. „Цар Освободител“ до ул. „Георги С. Раковски“, ще бъде затворен от утре за основен ремонт, съобщиха от Столичната община.

Паралелно с това продължава работата по ул. „Кракра“, където се изгражда нов релсов път и предстои полагане на асфалт, предстои да се изпълнят и кривите на релсовия път при кръстовището с бул. „Янко Сакъзов“.

Заради затварянето на част от бул. „Дондуков” ще има следните променти в организацията на движението: От 3 юли до 31 август се забранява влизането на пътни превозни средства по бул. „Княз Ал. Дондуков” между бул. „Цар Освободител“ (при Министерски съвет) и ул. „Г. С. Раковски“; Забранява се и престоят и паркирането на бул. „Цар Освободител“ на 30 м след ул. „Княз Александър I“ в посока ул. „Г. С. Раковски“; За същия период 3 юли – 31 август, се променя маршрутът на временната автобусна линия № 20 ТМ. Автобусите по линията ще се движат от бул. „Княгиня Мария Луиза” наляво през пл. „Независимост“, надясно по бул. „Цар Освободител“, наляво по ул. „15-ти ноември“, надясно през площад „Александър Невски“, надясно по ул. „Оборище“ и наляво по бул. „Васил Левски“ до площад “Васил Левски” – двупосочно; Разкриват се временни двупосочни спирки в района на кръстовището бул. „Цар Освободител“ – ул. „Княз Александър I“ и на площад „Васил Левски”; Закриват се временните двупосочни спирки по бул. „Княз Ал. Дондуков“; Закриват се местата за почасово платено паркиране и се изместват местата за платено паркиране „служебен абонамент“.