Старейшините от ГЕРБ Раковски освежиха детски кът

Новините

04-07-2017, 11:00

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

50 литра разноцветна боя и пет часов задружен труд, преобразиха люлки, катерушки и и пейки в детския кът в прака на селото

С поредната добра инициатива се похвалиха от  ГЕРБ Раковски.
 Кметът на Раковски Павел Гуджеров, зам.кметът Йовко Романов, председатилят на ОбС Георги Лесов   и общинските съветници от ГЕРБ боядисаха съоръженията и облагородиха  детска площадка в парка  в с. Шишманци.
50 литра разноцветна боя  и пет часов задружен труд, преобразиха  люлки, катерушки и и пейки  в детския кът в прака на селото. Ремонтирани  бяха  счупените ограждения, стълбите  към пързалките и по-старите уреди. Пространството около тях бе   почистено  и облагородено.
"Сговорна дружина планина повдига!" - написа в прифила си в социалната мрежа кметът  Гуджеров под снимка с всички участници в инициативата.
"Показахме, че когато се работи в екип, с малко средства и усилия може да направим детските площадки по-добро място за игра на нашите деца. Не бива да забравяме, че тук играе нашето бъдеще, за пореден път от ГЕРБ Раковски доказахме, че не сме безразлични към рушащите се съоръжения за игра. Благодаря на всички, които се включиха в нашата инициатива" -заяви кмета на Община Раковски Павел Гуджеров.
Инициативата беше реализирана с подкрепата на общинското ръководство на  ГЕРБ Раковски.