Интензивен е трафикът през част от ГКПП с Гърция

Общество

08-07-2017, 12:50

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

В следобедните часове се очаква засилване на потока към България през ГКПП – Маказа, пътуващите могат да използват и съседните гранични пунктове – Капитан Петко войвода, Ивайловград и Златоград

От ГД „Гранична полиция“ информират за засилен трафик на ГКПП - Кулата, Маказа, Златоград и Илинден на границата с Гърция.
Интензивно  движение на леки автомобили за излизане от страната, без натрупване от изчакващи, има на граничните пунктове Златоград и Кулата, където е засилен трафикът и на автобуси. За влизане в страната на Кулата има около 700 м колона от изчакващи товарни автомобили.
Натоварено е и движението през ГКПП – Маказа, има около километър изчакващи автомобили на българска и на гръцка територия. Работи се на две трасета на вход и изход.
Слаб е трафикът през ГКПП – Капитан Петков войвода и Ивайловград, а през ГКПП – Илинден е засилено движението за влизане в страната, без натрупване на изчакващи превозни средства.
В следобедните часове се очаква увеличаване на трафика към България през ГКПП – Маказа. Пътуващите могат да използват и съседните гранични пунктове с Гърция – Капитан Петко войвода, Ивайловград и Златоград, съветват от ГД „Гранична полиция“.Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"