„Мумията 3D“ и „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар 3D” тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

Пловдив Лайф

09-07-2017, 12:58

Снимка:

Plovdiv Film

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история

Във втория си ден „Филмови нощи във Филипополис“ ви предлагат два от най-високобюджетните и очаквани филми тази година на невероятно 3D. „МУМИЯТА” на режисьора Алекс Кърцман и „КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР” на Йоаким Рьонинг и Еспен Сандберг.
Днес от 21:10 ч. зрителите ще могат да гледат „МУМИЯТА” –  нова трактовка на една позната легенда, с която ще започне възраждането на обща вселена от култови чудовища. С участието на мега звездите Том Круз и Ръсел Кроу филмът вдъхва живот на една класическа приключенска история.Древна кралица (София Бутела), чиято съдба е несправедливо отнета, е затворена в гробница под безмилостната пустиня. В наши дни тя е събудена, което отприщва ужаси отвъд човешкото въображение... От необятните пясъци на Близкия изток до скритите лабиринти под съвременния Лондон, „МУМИЯТА” съчетава напрежение и екшън в оригинално превъплъщение, което дава началото на един нов свят на богове и чудовища.
От 23:30 ч „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с „КАРИБСКИ ПИРАТИ: ОТМЪЩЕНИЕТО НА САЛАЗАР” – петата част от един от най-успешните франчайзи в историята на киното. Потопен в изцяло ново приключение, злочестият капитан Джак Спароу (Джони Деп) открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.
Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.