Обявиха фото – конкурс „Покажи ни добротата в една снимка!“

За младежи на възраст от 15 до 29 години

Младежки център – Добрич обявява фотографски конкурс за младежи на възраст от 15 до 29 години.

Освен задължителното условие за възрастта, друго изискване е,снимките да бъдат с хубаво качество! Освен с цифров фотоапарат, снимките могат да бъдат направени и със смартфон или таблет. Нека да покажем, че тези „умни“ устройства могат да се използват по продуктивен начин.

Идеята на Младежки център – Добрич е да провокира участниците да обърнат внимание на случващото се в заобикалящата ги среда, като ангажира творческото им мислене към конкретна тема. Целим да разберем къде, в кое младежите намират доброто и ни е изключително любопитно и интересно да видим начинът, по който те ще го изобразят в една снимка.

- Снимките се изпращат на имейл адреса на Младежки център - Добрич, като участниците посочват трите си имена, години и контакт за връзка (телефон, имейл) до 31-ви Юли!

- От 01.08 до 08.08 ще се проведе гласуване, чрез харесване на снимките във Фейсбук страницата на Младежки център - Добрич. Младежът, чиято снимка е събрала най-много харесвания, ще бъде награден!

  • - Най-добрите фотографии ще бъдат обявени, а специалният момент е отпечатването им и подреждането им в уникална изложба! На 11 август, по случай денят на младежта,  фотографската изложба “Покажи ни добротата в една снимка!“ ще бъде представена в  Младежки център – Добрич, където ще може да бъде разгледана от всички!