Дневен хороскоп - четвъртък, 13 юли 2017

Хороскоп

12-07-2017, 18:42

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 юли 2017

 

Овен

Опитайте да запазите оптимизма си. Със сключването на сделки е добре да внимавате: при оформяне на документите могат да бъдат открити досадни грешки. Не са изключени разногласия в семейството, макар да не е по ваша вина.

     
 

Телец

Вашата индивидуалност се проявява силно днес. Вероятно неочаквано ще откриете решението на отдавнашни проблеми. Имате шанс да намерите нови съюзници и приятели. За някои ще има начало на романтични отношения.

     
 

Близнаци

Вашата индивидуалност се проявява силно днес. Вероятно неочаквано ще откриете решението на отдавнашни проблеми. Имате шанс да намерите нови съюзници и приятели. За някои ще има начало на романтични отношения.

     
 

Рак

Звездите нищо особено не са ви приготвили. Ще трябва да се примирите с текущите и рутинни задължения. Много добър ден да се погрижите за роднини, по-специално - по-възрастни хора.

     
 

Лъв

Личните отношения се развиват доста хармонично. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на любимия човек и да ревнувате. Старайте се да не вземате присърце дребните недоразумения.

     
 

Дева

Добър ден за планиране, включително дългосрочно - способността да се предвидят последствията от своите действия, както и прогнозирането на поведението на другите ще помогнат да се избегнат напразните илюзии.

     
 

Везни

Денят е подходящ за реализиране на някои ваши желания. Ще ви занимават още важни въпроси свързани с децата, семейството, битовите грижи. За вас ще е актуален девизът:”Утрото е по-мъдро от вечерта”.

     
 

Скорпион

Трудно ще намирате общ език с колеги и партньори. Проблеми в отношенията могат да възникнат всякакви и от всичко. До края на деня напрежението ще нараства и ще предизвика вашият дискомфорт.

     
 

Стрелец

Личните отношения се развиват неравномерно. От вас се очакват големи отстъпки. Не на всички това ще бъде по силите им. Ще демонстрирате готовност да ги направите, но ще започнете и да се съмнявате дали това е правилното.

     
 

Козирог

Можете да разрешите всички лични проблеми: имате чудесни идеи и след като ги проявите,  трудностите ще се свършат. Добрите импровизации също ще ви помогнат да се справите успешно.

     
 

Водолей

Удивително чувствителни, но чувствата, които ще възникнат днес, едва ли ще могат да се нарекат сериозни. Имате шанс да направите благоприятно впечатление на човека, който ви е симпатичен, но това ще изисква известна подготовка.

     
 

Риби

Ако принадлежите към пасивният вид Риби, то може да се омързеливите и по такъв начин да пропуснете добри шансове. Ако сте енергични и дейни, то ще успеете да грабнете вълната на мощен емоционален подем.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Понякога просто трябва да обърнете гръб и да си тръгнете. Хубаво е човек да знае кога да се откаже, да махне с ръка философски и да си тръгне с гордост и непокътнато достойнство. На моменти желанието да постигнем нещо е много силно, но трябва да сме реалисти. Вместо да се тормозите, развийте умението да разбирате кога е време да се оттеглите и животът ви ще бъде по-спокоен.
Ако дадена връзка е към края си, вместо да усложнявате и удължавате агонията, просто сложете край и се оттеглете с достойнство. Когато нещо свърши, просто го оставете, вместо да се опитвате да се вкопчвате и да се ровите за тлеещи остатъци.
Може да ви се иска да отмъстите – не се гневете, тръгнете си. Много по-разумно е, защото показва, че сте над обстоятелствата, които са ви ядосали. А и надали има по-добро отмъщение от това да демонстрирате пълно пренебрежение.
Умението да се отказвате и да се оттегляте означава, че упражнявате контрол над ситуацията и притежавате добри умения за вземане на решения, защото ги вземате сами, вместо да се оставяте ситуацията да ви диктува.