Дневен хороскоп - петък, 14 юли 2017

Хороскоп

13-07-2017, 18:46

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 юли 2017

 

Овен

Днес ще работите с пълна пара, напълно целеустремени и съсредоточени в работата си. Някои неща в действията ви ще подразнят близките ви. Пазете си здравето, тъй като сте предразположени към летни вирусни инфекции.

     
 

Телец

Деловите въпроси се нуждаят от бързи и срочни решения, без никакво отлагане. Ако участвате в съвместен проект, то трябва да отстоявате личните си интереси. При заниманията с финансите призовете природния си рационализъм.

     
 

Близнаци

За да избегнете проблемите, ще трябва да проявите повече изобретателност и находчивост. Не се предоверявайте на другите повече от необходимото. Не влизайте в различни роли, бъдете просто себе си.

     
 

Рак

Не трябва да се мисли днес негативно и за лоши неща. По-късно тези образи могат да се въплътят в реалността ви. Стойте по-далече от непознати хора. Излишната доверчивост може само да ви навреди.

     
 

Лъв

Твърде силните любовни страсти може да предизвикат нежелан ефект. При общуването си се придържайте към етикета и стандартните правила, което ще помогне да управлявате емоциите си.

     
 

Дева

За предпочитане е да изберете да се занимавате с такива дела, които ще имат бързо развитие, вместо дългосрочните, които за сега са безперспективни. В интимен план денят е двузначен.

     
 

Везни

Днес трябва да бъде един добър ден за вас. Звездите са благоразположени към знака ви и вие може да си пробвате късмета в много неща. Не споделяйте обаче личните си тайни с никого - също и с приятели.

     
 

Скорпион

Вашите колеги и роднини ще бъдат по-възприемчиви към вашите логични аргументи, отколкото към емоционалните ви доводи. Преговори свързани с професионална дейност ще бъдат трудни. Възможно е да ви отправят ултиматум.

     
 

Стрелец

Очаква ви прилив на творчески сили и нарастване на вашата самоувереност. Възможни са неочаквани конфликти в домашната среда. Бъдете готови,защото децата също може да ви поднесат сюрпризи.  

     
 

Козирог

Благоприятен е днешният ден, в който можете да получите много неща, стига да знаете как да ги поискате или да ги вземете. Ще се радвате на добър жизнен тонус. Повече ще ви се отдава умствената работа.

     
 

Водолей

В кръга на вашите интереси ще попаднат нови аспекти, които досега не са привличали вниманието ви. Бъдете в компания на хора, които споделят вашите житейски възгледи и се вслушайте в мнението им.

     
 

Риби

Днес концентрацията и силата на мислите дават възможност да се решат заплетени проблеми, чието решение преди е било невъзможно. Време за изява на вътрешната свобода и душевното равновесие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Останете млади!
Физическото ни остаряване е нещо, което се случва на всички и никой не може да промени този факт. По-добре останете млади умствено и емоционално. Това означава да опитвате нови вкусни неща, да посещавате нови места, да пробвате нови стилове, да отворите съзнанието си, да не се превръщате във вечно спорещи мърморковци, да не допускате да изпадате в перманентно отрицание, да не се ограждате с остарели вещи, да не се ограничавате само до познати дейности. Да останете млади означава да поддържате свежо виждането си за живота и света, да сте любопитни, стимулирани, мотивирани, с приключенски дух. Младостта е състояние на духа.