Спайдърмен и Карибски пирати тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

Пловдив Лайф

15-07-2017, 12:12

Снимка:

Филмови нощи във Филипополис

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

„Филмови нощи във Филипополис“ в Пловдив продължава

Тази вечер „Филмови нощи във Филипополис“ в Пловдив  продължават с новия комиксов филм на Marvel по един от най-иконичните им образи – „Спайдърмен-завръщане у дома"“ на 3D и едно от очакваните продължения тази година: „Карибски пирати- Отмъщението на Салазар", също на 3D.
От 21:10 ч. паяжините на лятно кино „Орфей“ ще се разклатят, защото е време новият Питър Паркър да заеме мястото си в пантеона на Отмъстителите. „Филмови нощи във Филипополис“ има удоволствието да ви представи "Спайдърмен-завръщане у дома"“ на 3D на режисьора Джон Уотс с участието на Том Холанд, Майкъл Кийтън, Мариса Томей, Робърт Дауни Джуниър и др. Новите приключения на младия герой, който направи  впечатляващ дебют в „Първият отмъстител: Войната на героите” се завъртат покрай опита му да влезе в релсите на нормалното си ежедневие. Но когато на сцената се появява новият злодей Лешояда (Майкъл Кийтън), всичко, което Питър смята за важно, ще бъде застрашено.
От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с  „Карибски пирати- Отмъщението на Салазар", също на 3D. „Карибски пирати- Отмъщението на Салазар", също на 3D. – филмът, който върна капитан Джак Спароу (Джони Деп) в действие. Потопен в изцяло ново приключение, той открива, че ветровете на нещастието могат да духат дори още по-силно, когато смъртоносните призрачни пирати, предвождани от стария му враг, ужасяващия капитан Салазар (Хавиер Бардем), са избягали от Триъгълника на дявола, с намерение да убият всички пирати в морето… включително и него. Единствената надежда на капитан Джак е да открие тризъбеца на Посейдон – артефакт, който дава на своя притежател пълен контрол над всички морета.
Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.