Д. Кирилов: Няма разнобой между ГЕРБ и Патриотите

Атаката на БСП срещу Валентин Радев не ме изненада

"Мисля, че управлението е стабилно, не споделям, че има някакви сериозни различия или предпоставки за такива различия", заяви в ефира на Канал3 Данаил Кирилов, председател на правната комисия в НС.

"Правителството работи добре, на интензивна, сериозна, висока скорост. Имаме механизъм за взаимовействие, ако има спор, то с дебати, с обсъждане се взимат общи, консенсусни решения", добави депутатът от ГЕРБ.

Той не вижда и разнобой във взаимодействието на ГЕРБ с двамата вицепремиери от ОП – Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. „Не може да има стени между вицепремиерите и МС, моето впечатление е, че има добро взаимодействие, комуникация, като категорично ролята на премиера е решаваща и изключителна успешна“, каза още Данаил Кирилов.

Атаката на БСП срещу вътрешния министър Валентин Радев, на когото бе поискана оставката, не изненада юриста. „Би следвало да го квалифицираме като тяхна атака, вероятно се наслагват и вътрешни в самото БСП отношения. Но какво друго да очакваме от БСП – те биха използвали всяка една възможност да искат оставка, да деструктират управлението, да обосновават манипулативни и невярни тези в обществото. Това надали би могло да ме изненада“, добави той.