Седмичен хороскоп за 17 - 23 юли 2017

Хороскоп

16-07-2017, 18:28

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Каквото правите, го правете добре!
Вие се готвите да осъществите сериозни планове. Не всичко се развива според плана ви за действие, но вие сте бойци и ще се справите без проблем, макар и с повече трудности. Всички празни разговори и срещи за вас са излишна загуба на време. Ще ви се наложи да се справяте с множество дребни задачи, които ще отнемат много от времето ви. Това може да ви забави в преследването на по-дългосрочните и важни за вас цели. Не допускайте да подцените обаче тези по-маловажни проблеми, които ще се изпречат пред вас. Добре е да имате поглед устремен в бъдещето, но не пренебрегвайте и нуждите в настоящето.
Благоприятни дни- 19, 20, 23
Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Телец

Всеки камъкът си тежи на мястото си.
Ще се чувствате съвсем на мястото си. Макар, че увереността ви в собствените способности и достижения, нарастващите амбиции и честолюбие ви заставят да се обърнете с оригинални предложения към ръководството, сега не е най-доброто време за обсъждане на нови длъжности и повишение на заплатите. Само спокойните и конструктивни действия и съвместната изгода ще доведат до успеха, който желаете. Отпуснете се в приятелска среда. Избягвайте крупните покупки.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

 

     
 

Близнаци

Всички сме замесени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени.
Вие поставяте собствените си интереси на първо място и после идва всичко останало, а това не се харесва на околните. На вас пък хич не ви и пука от цялата тази работа. Чувствате се силни във всяко едно отношение и разчитате единствено на себе си. Необходима ви е все пак малка почивка, за да се концентрирате върху основния си проблем. Трудно ще овладявате емоциите си и настроението си, затова горко им на потърпевшите!
Благоприятни дни- 23
Неблагоприятни дни- 19, 20

     
 

Рак

Емоционалният ви фон е на подем.
Седмица на активност, положително настроение и позитивна настройка. Време да създавате, да поправяте и помагате на другите. Всички дела ще бъдат удачни за вас, а творческите прояви ще бъдат белязани с успех. Лесно ще намирате общ език с тези, които са ви интересни. Всяко ваше действие е добре премерено и няма нищо напразно. Нито за миг не забравяйте за професионалните си отговорности. Навременната информация е много важна за вашата работа. Ще се сближите с някого.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 21, 22

     
 

Лъв

Уповавайте се на Божественото в себе си, то ще ви помогне.
В някои моменти неблагоприятните аспекти ще ви правят да бъдете по-подозрителни и деспотични от обикновено по отношение на околните. Към партньорите си трябва да проявите обаче максимална обективност. Успехът можете да преследвате само с гъвкавост и здрав разум. Откритата упоритост може да изпорти нещата. За да преодолеете периода на изпитание, от вас се изисква сдържаност и мъжество, мъдрост и предпазливост, и чак тогава приказката ще има щастлив край.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

     
 

Дева

„Важното е да бъдеш, а не как изглеждаш!”
Вие сте в лек застой в момента. Не ви достига желание за собствени инициативи. Повече от вас са склонни към импулсивни и недостатъчно добре обмислени действия. Лесно се създават конфликти около вас. Мнозина имат чувството, че не им върви в делата. Бъдете внимателни към битови травми, избягвайте неразумните спорове и също трябва да се окаже специално внимание на децата. Има неща, чийто смисъл трябва да прозрете в дълбочина.
Благоприятни дни- 17, 18, 21, 22
Неблагоприятни дни- 19, 20

 

     
 

Везни

Който бърза става за посмешище.
Ще бъдете увлечени от вихъра на събитията. Способни сте точно сега да направите много неща, затова не бездействайте! Но и не бързайте прекомерно. Не очаквайте чудесата да станат веднага. В много отношения можете да положите основата на бъдещия успех. Ще имате и трудни моменти, изясняване на отношенията, може би трудни преговори. Но вашият ангел хранител бди над вас и няма да ви изостави точно сега. Имате големи вътрешни сили и резерви.
Благоприятни дни- 19, 20, 23
Неблагоприятни дни- 21, 22

 

     
 

Скорпион

Докато човек не си създаде едно положително верую в себе си, не може да бъде щастлив.
Отсъствието на стабилност при вас може да доведе до неочакван изблик на чувства. Старателно се мъчите да скриете нещо - тайна информация, пороци или привички. Ако успеете да се избавите от тях и ще придобиете вътрешна сигурност и опора. Държите се настрана от някои хора и с това ги настройвате срещу себе си. И в личният ви живот прозира вашата неувереност. Дамите може да стигнат до проливане на сълзи, а мъжете да прекалят с употребата на алкохола.
Благоприятни дни- 21, 22
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

 

     
 

Стрелец

„На дерзаещите и съдбата им помага.”
Разширяват се перспективите пред вас за нови планове, бизнес, пътуване, брак и др. Ще можете да довършите много от започнатите си дела. Тези, които са вложили труд и сили в проекти, сега ще получат доходи от това или поне резултатите. От тук нататък пак трябва да създавате стратегическа линия на действие. На работното място е благоприятна атмосферата, но семейният климат е малко променлив. Не участвайте в съмнителни проекти или спекулации. Донякъде животът ви ще зависи от външните обстоятелства и от хората, които ви заобикалят.
Благоприятни дни- 23
Неблагоприятни дни- 19, 20

 

     
 

Козирог

Не се бутайте там, където не трябва.
Протеста срещу съществуващи социални отношения и някои несправедливости може да доведе до конфликти на работното място. Сега не е време с пяна на уста да доказвате своята правота. Не допускайте да ви въвлекат в сплетни и интриги. Съвместното провеждане на времето с любимите хора ще ви успокои и настрои на миролюбива вълна. Не скривайте своята чувственост и страст към партньора. Вашето възприятие към света е отворено за нови любовни преживявания.
Благоприятни дни- 17, 18
Неблагоприятни дни- 21, 22

 

     
 

Водолей

Не бъдете алчни за благини.
Седмичните събития ще ви върнат в руслото на увереността и стабилността. Вашето внимание конкретно ще бъде съсредоточено върху финансовата страна на нещата и ще имате възможност да укрепите позициите си в тази насока. Бъдете предпазливи, защото ще усещате фалшивите нотки от страна на другите. Действията ви ще бъдат съобразени с принципите ви и съответно собствената ви изгода, но ще получавате толкова, колкото ви е необходимо, а не колкото ви се иска.
Благоприятни дни- 19, 20
Неблагоприятни дни- 17, 18, 23

     
 

Риби

Ключът към постижението е да мислиш как, а не ако.
Ще преобладава положителната ви настройка към живота. Някои моменти могат да променят много неща за вас, но в това няма нищо лошо. Ще бъдете погълнати от душевни пориви и емоции. На работното място атмосферата е сравнително спокойна, но пък семейната обстановка изисква сериозни разговори и специално внимание. Въпреки това проблемите там лесно ще се решават. Вашата предвидливост ще ви помогне да избегнете навреме някои неприятности. Търсачите на романтични отношения ще срещнат трудности.
Благоприятни дни- 17, 18, 21, 22
Неблагоприятни дни- 19, 20