Отново „Мини Мис и Мини Мистър“ в Добрич

Детско шоу-конкурс с Илиана Балийска

Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 21 юли 2017 г. (петък) от 18.00 ч. на пл. „Свобода”. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич г-н Йордан Йорданов.

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска.  Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява, решаваща за крайното класиране.
Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще се представят на Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ в Националния дворец на децата в София.
Конкурсът става все по-предпочитан от деца и от родители, защото в първия етап няма предварителен подбор - всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 21.07.2017 г. (петък) на сцената на площад „Свобода”. Регистрацията на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто - 17.00 ч.  Участието е безплатно.

 Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват децата и нека всички подкрепим нашите малки и големи таланти!