Красота и грация на открита сцена "Двореца"

Следващото представление ще е мюзикълът „Тримата мускетари",

На 15 юли  на открита сецна "Двореца"  се състоя второто от четирите за тази година представления под звездите, представени на балчишката публика благодарение на Варненска опера и театър и ДКИ КЦ  "Двореца".

 В "Балетната гала" звезди на руския балет  показаха  красота и грация пред многобройната публика, събрала се пред "Тихото гнездо" в прохладната юлска вечер.

Екатерина Булгутова e в трупата на Красноярския театър за опера и балет. Лауреат на "Слънцето на сезона".  През 2016 г. е поканена за гост-солистка на балетната трупа при Държавна опера Варна.
Юрий Кудрявцев учи класически танц в Хореографския колеж в Красноярск. От 2013 г. е солист на Красноярск опера и балет. През 2013-2015 той участва в турне на театъра в Обединеното кралство като водещ солист.

 Елена Свинко завършва Хореографския колеж в Красноярск. Лауреат е на Младежките Делфийски игри на Русия, Общоруския балетен и хореографски конкурс "Гран при Сибир" и Общоруския балетен и хореографски конкурс. През 2016 г. е поканена за гост-солистка в балетната трупа на Държавна опера Варна.

Дмитрий Дячков е лауреат на Международния балетен конкурс "Гран при – Сибир". Солист е на балетната трупа на Държавния театър за опера и балет в Красноярск. Сред най-успешните му роли е Тибалт от балета „Ромео и Жулиета“.
Анна Федосова е сред младите надежди на Държавния театър за опера и балет в Красноярск. Тя е лауреат на регионалния фестивала Красноярск "Театрална пролет - 2016".

Следващото представление ще е мюзикълът „Тримата мускетари", който ще бъде изигран на 4 август. В ролята на Д’Артанян ще се превъплати  известният театрален и филмов актьор Ованес Торосян. „Тримата мускетари” е една от най-екранизираните литературни творби на всички времена. А и сюжетът е от онези, които родителите с радост разказват на децата си като пример за история, съчетаваща героична чест, историческо величие, разказ за силата на приятелството и не на последно място - любовен романс.