Георги Дерменджиев трябва да започне срещу Жалгирис с Кешеру

Румънецът знае как се вкарват голове в напечени мачове

Георги Дерменджиев трябва да започне срещу Жалгирис с Кешеру. А не както във Вилнюс, и в други европейски мачове преди това, да го пуска в края на мачовете. Защото тогава няма време за аклиматизация и сработка с останалите съотборници на терена.


Кешеру знае как се всарват голове в напечени мачове. А реванша срещу Жалгирис се очертава точно такъв двубой. След загубата с 1:2 в първата среща е наложително Лудогорец още от началото да заиграе повече от нападателно. Разбира се задължително трябва да се мисли как да не се оголва и защитата. Но бързо повеждане с два чисти гола срещу Жалгирис ще насочи мача в благоприятна посока за разградчани.


Крайно време е Кафу и Вандерсон да излязат от лятната дрямка, която ги бе обхванала в първата среща. Техният сънародник Лукас Саша обяви пред бразилски медии,че мисията на Лудогорец е да играе в групите на Шампионската лига отново. Но той подчерта, че за да стане това е нужно да бъде отстранен на първо време Жалгирис.

А за тази цел всички, които са на терена трябва да не подценяват ситуацията и да покажат най-доброто от себе си. Тогава може да се мисли пак за реално атакуване на групите на Шампионсксата лига. Но турнирните закони повеляват първо да бъде отстранен Жалгирис.