Прекъсват водата в части на столицата

Мисия София

20-07-2017, 06:00

Снимка:

Пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" продължава с ремонтните си дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от водоснабдителното дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Асен Йорданов“ кв. „Слатина“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Шипченски проход“ от бул. „Асен Йорданов“ до ул. „Иван Димитров – Куклата“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 92 жк. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 87, бл. 86Б, бл. 92, бл. 90А.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Цар Иван Александър“ жк. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Хайдут Сидер“ от ул. „Цар Иван Александър“ до бул. „Сливница“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дукатска планина“ Център се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Бузлуджа“ от ул. „Люлин планина“ до ул. „Лайош Кошут“; по ул. „Дукатска планина“ от ул. „Бузлуджа“ до ул. „Шандор Петьофи“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове и редуктор на налягане на ул. „Странджа“ вилна зона „Мало Бучино“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: Вилна зона „Мало Бучино“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Михаил Буботинов“ жк. „Иван Вазов“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Михаил Буботинов“ от ул. „Бяла черква“ до ул. „Краище“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Уошбърн“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 79.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сладкопойна чучулига“ вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Сладкопойна чучулига“ №4, №6, №8, №10, №12.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Васил Левски“ от ул. „Хаджи Димитър“ до ул. „Липите“.