„Неразгаданите тайни на Перу тази вечер

Животът

20-07-2017, 13:16

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стефан Диомов представя „Неразгаданите тайни на Перу“

Стефан Диомов пропътува над 11 000 км., за да посети Перу и да покаже 42 фотоса

Перу ... Империята на инките, държавата, която и до днес крие необясними за изследователите находки. Амазония, Андите, Мачу Пикчу, пустинята Наска са само част от забележителностите по пътя към далечната дестинация.

Стефан Диомов пропътува над 11 000 км., за да посети Перу, снимайки всичко, което го е впечатлило, а сега ще покаже 42 от фотографиите на площада пред "Морско казино". Това ще бъде третата фотоизложба на автора, озаглавена "Неразгаданите тайни на Перу".

Тя ще бъде открита на 20-ти юли в 20:30 ч. и ще продължи до 25-ти август 2017. На откриването специални гости ще бъдат известният пътешественик и водещ на предаването "Атлас" - Симеон Идакиев, който ще разкаже истории от своите пътувания до страната, а също и група "5-те СЕЗОНА", които ще изнесат кратък концерт. В допълнение ще бъде прожектиран и филм по темата.

Маестро Диомов обобщи посещението си до Южна Америка като "интересно, екзотично, необяснимо" и е щастлив, че е имал възможността да разгледа Перу. Въпреки трудните преходи и недостига на кислород във високите планински райони, това е преживяване, което препоръчва на всеки.