Превръща ли се БСП в платформа, която вкарва криминалитета в политическата власт?

От ГЕРБ изискаха секретни документи по случая с разследването на Манол Генов, БСП

"Означават ли доказателствата срещу Манол Генов, че БСП се превръща в платформа, която вкарва криминалитета в политическата власт", попита народният представител от ПП ГЕРБ Антон Тодоров във връзка с поисканите сведения за разследването по отношение на депутата от БСП Манол Генов.
Народният представител Тома Биков заяви, че тук не става въпрос само за взаимодействия с криминалния контингент, а за много сериозно и престъпно отношение към изборния процес в България.
"Купувани са ромски гласове. Генов е от Асеновград, знаем какво се случи там и искаме да проверим доколко той е имал взаимодействие с фактори, които са предизвикали това напрежение в ромската махала в Асеновград", допълни Биков.
"Там, където избухна един от най-големите конфликти през последното време точно на такава основа. Ако е вярно това, което се говори за документите, че вътре има разпити на криминални лица, ромски лидери, това показва истинската връзка на политици със системата за правене на избори. Тази система колко пъти е пускана, колко пъти е включвана тази машинка-само на тези избори, само за неговия преференциален вот или изобщо", попита Манол Манев.