„ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ и „ЛЕТОВНИЦИ“ тази вечер на „Филмови нощи във Филипополис“

Пловдив Лайф

21-07-2017, 13:13

Снимка:

Филмови нощи във Филипополис

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчани направиха своя избор

Пловдивчани направиха своя избор. На 24.07 ще бъдат излъчени две специални прожекции за посетителите на „Филмови нощи във Филипополис“. Първата от 21:10 ще бъде на българския филм "БЕНЗИН" с участието на Асен Блатечки, а втората от 23:30 ще бъде на "ПОСЛЕДНОТО ЛИЦЕ" - режисьорския филлм на Шон Пен с участието на Чарлийз Терон и Хавиер Бардем.
„Филмови нощи във Филипополис“ имат честта да ви поканят на официалната премиера на най-скъпия френски филм в историята на киното – „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ на режисьора Люк Бесон. По-късната прожекция ще бъде на българската комедия „ЛЕТОВНИЦИ“.
От 21:10 ч. почитателите на качественото развлечение ще могат да се насладят на амбициозната продукция „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ с участието на Дейн Дехаан, Кара Делевин, Клайв Оуен и Риана. Филмът е създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори. Действието се развива в далечния XXVIII. Двама космически специални агенти - Валериан и Лорелин се отправят на мисия на удивителния кораб Алфа, дом на стотици хиляди същества от всички краища на Галактиката. Обикновената операция обаче се обръща в подозрително дело, а специалните агенти стават неволни участници в междугалактически
От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с българската комедия „ЛЕТОВНИЦИ“ с участието на Анета Сотирова, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров и др. Историята разказва за хотел край морето, в който се събира група от случайни гости. Всички искат да преживеят щуро лято. Забавлявайки се с проблемите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.
Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.