Катастрофа затапи "Тракия", пътувайте по обходни маршрути

Препоръчват се алтернативните пътища през пътния възел за Българово

Водачите, които идват от АМ „Тракия” към морето нека да използват обходни маршрути при пътуването си, за да не се образуват големи колони пред входа на Бургас. Това съветват от пресцентъра на бургаската полиция. Оттам информират, че е добре шофьорите, които пътуват за Слънчев бряг, да слязат от АМ „Тракия” на Българово и през разклон Миролюбово да се придвижат за курорта.

Тази сутрин катастрофа на АМ „Тракия“, в посока София, в района на 150 км, блокира временно движението. Лек автомобил с турска регистрация се ударил движещата се пред него кола, превозваща лодка. В резултат на удара лодката преминала през мантинелата в отсрещното платно за движение и се ударила в лек автомобил. Пътният инцидент с турския автомобил е създал временно затруднение в движението по автомагистралата. Няма пострадали.

От полицията съветват, тези, които пътуват към Южното Черноморие да ползват обходен път през магазин „Джъмбо”, бензиностанция „Лукойл” и новия обходен път под ул. „Одрин”.

В обратния случай е твърде вероятно да се образуват големи колони пред входа на Бургас, които впоследствие да блокират трафика в града, допълват от ОДМВР-Бургас.