Надя Захариева ще представи „Чудо“ днес пред Флората

Бургас Лайф

22-07-2017, 11:32

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кадифена вечер с тангото на Пиацола на „Флората“

Сборник разкази за обикновени хора, които са герои на деня по свой, собствен начин

Надя Захариева, писател не по професия, а по призвание, ще представи книгата си "Чудо" на четрвъртия ден от тазгодишното изложение "С книга на плажа" - 22.07 /събота/. Събитието ще се проведе от 18,30 часа на алеята пред Експозиционен център "Флора".

"Чудо" е сборник с разкази, който ни разсейва от ежедневието. Той разказва за обикновени хора, които са герои на деня по свой, собствен начин. Това са изкарани от истинкия живот хора, които със силния си дух и вяра преодоляват случващите им се несполуките в живота, и въпреки всичко успяват да запазят доброто в себе си.

За писателката това е втори публикуван сборник с разкази след "Чат@разкази". Интересното е, че произведенията й са вдъхновени от нейния живот. Те са смесица от лични и "измислени" случки.

Със своите разкази Надя Захариева ще успее да те разплаче, разсмее и да те накара да мислиш. Въпреки че, е икономист по професия, писането от 2009 година насам е истинската й "работа", на която се е отдала и върши с любов.

Иложението "С книга на плажа" ще продължи и на следващия ден, когато Гергана Дечева ще представи книгата си "Къщата на светулките", Недялко Славов - романа си "Камбана", а проф. Евгений Сачев ще изнесе лекция на тема "Древните българи са в осоновата на човешката цивилизация".