„ВОЙНАТА ЗА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ“ и „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ тази вечер

Пловдив Лайф

22-07-2017, 16:19

Снимка:

Филмови нощи във Филипополис

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Тази вечер два касови филма на „Филмови нощи във Филипополис“

Тази вечер два касови филма на „Филмови нощи във Филипополис“. Едно от най-чаканите продължения, наречено от критиката „най-добрият завършек на филмова трилогия в историята на киното“ - „ВОЙНАТА ЗА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ“ на 3D и зрелищния спектакъл „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ на легендарния режисьор Люк Бесон.
От 21:10 ч. ще се състои прожекцията на „ВОЙНАТА ЗА ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ“ с участието на Уди Харелсън и Анди Съркис. В третата част от поредицата Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник. След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.
От 23:30 ч. „Филмови нощи във Филипополис“ продължават с втора прожекция на „ВАЛЕРИАН И ГРАДЪТ НА ХИЛЯДИТЕ ПЛАНЕТИ“ с участието на Дейн Дехаан, Кара Делевин, Клайв Оуен и Риана. Филмът е създаден по новаторските серии от комикси, вдъхновявали цяло поколение художници, сценаристи и режисьори. Действието се развива в далечния XXVIII. Двама космически специални агенти - Валериан и Лорелин се отправят на мисия на удивителния кораб Алфа, дом на стотици хиляди същества от всички краища на Галактиката. Обикновената операция обаче се обръща в подозрително дело, а специалните агенти стават неволни участници в междугалактически
Билети – на касата на кино „Орфей“ от 19:30 часа, както и онлайн на boxoffice.bg.