Прекъсват водоснабдяването в части на столицата

Животът

25-07-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" продължава с извършването на ремонтни дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Уошбърн“ жк. „Хаджи Димитър“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Резбарска“, ул. „Васил Кънчев“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Макгахан“, ул. „Уошбърн“, ул. „Кочо Честименски“, ул.“ Найден Георгиев“, ул. „Никола Войновски“, ул. „Макгахан“, ул. „Резбарска“, ул. „Първа Българска армия“, река Владайска, ул. „Жак Дюкло“, река Перловска.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“ Център се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Поп Богомил“ от ул. „Будапеща“ до ул. „Веслец“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „3-ти март“ кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „3-ти март“ от ул. „Суходолски път“ до ул. „Поручик Хранов“, ул. „Поручик Хранов“; по ул. „Братя Найденови“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Крайречна“; по ул. „Крайречна“ от ул. „Братя Найденови“ до ул. „Вихрен“ и ул. „Васил Левски“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Брезите“ кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Брезите“ от ул. „Ралевица“ до ул. „Севастократор Калоян“; по ул. „Севастократор Калоян“ от ул. „Кумата“ до ул. „Ралевица“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Александър Суворов“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Ген. Александър Суворов“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Чинар“ (нечетни номера).

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Княгиня Косара“ кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Княгиня Косара“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Байкал“ кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 13.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Байкал“ от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Росен“ местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 13.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Росен“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен