Събират негодно електрическо и електронно оборудване в Северен

Мисия Пловдив

26-07-2017, 12:41

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За лицата, които ще се включат в акцията, са предвидени ваучери за намаление при покупка от голяма търговска верига за битова техника в Пловдив

Акция за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване организира администрацията на район „Северен”, съобщиха от нейния пресцентър. Неработещите електрически и електронни уреди гражданите могат да предават в понеделник /31.07.2017 г./ от 9.00 до 13.00 часа на паркинга източно от бул. ”България” № 108, южно от кметството на Район „Северен”.
Жителите на района могат да предават в мобилния пункт следните излезли от употреба електрически и електронни уреди: печки, хладилници, тостери, микровълнови печки, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, телевизори, радиа, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси и др.
За лицата, които ще се включат в акцията, са предвидени ваучери за намаление при покупка от голяма търговска верига за битова техника в Пловдив.
Възрастни граждани и хора, които нямат възможност да доставят на място своите уреди или нямат транспорт, могат да дават своите заявки на тел.: 032/901 165 – отдел „Екология” на район „Северен”, като посочат своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред, който желаят да предадат. В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети.