Мъничкият Ради продължава битката с тумора, можем да му помогнем

Животът

26-07-2017, 12:54

Снимка:

флагман.бг

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургаският футбол в подкрепа на Ради

След множество операции момченцето е получило шок с повръщане и главоболие

Помните ли малкия Ради, слънчицето от Бургас, чиято съдба трогна стотици хора? Бургазлии отвориха сърцето си за него, приеха борбата му с тумора на меките тъкани за своя. След множество тежки операция обаче малкият герой отново е приет по спешност в болница, съобщава Флагман.бг.
След като през февруари Ради беше успешно опериран, в края на миналия месец лекуващият му лекар забелязва, че раната не е зараснала добре. Тогава решават да подложат момчето на трета операция за почистване на мястото и да го зашият наново, тъй като заради течността кожата не е успяла да се залепи добре. За радост на бургаския герой и неговото семейство операцията минава успешно.
Туморът обаче не се предава и битката продължава. Само преди ден приемат по спешност Ради в болница. Детето получава шок, придружен с повръщане и главоболие. След изследвания със скенер медиците установяват, че борбата с коварното заболяване не е свършила. Резултатите показват, че в мозъка на бургаското момченце има течност, което е симптом, че туморът отново се заражда.
Семейството на малкия герой прави всичко възможно, за да вижда усмивката на Ради всеки ден. Предвид рядката болест, която го спохожда, лечението й струва много пари на близките на детето. В момента Ради започва отново курсове с химиотерапия и лечение с антибиотиците, които пиеше досега. Очаква се скоро да бъде поставена нова форма на лечение на Ради, която този път да успее да го избави от това мъчение завинаги.
За Ради приключват детските игри и започва отново тежко лечение, което го приковава към леглото, по цял ден повръща, краката му треперят...До него е майка му Румяна и баща му Мирослав ,които трудно издържат на кошмара да виждат всеки ден безпомощното си дете. Сили им дава единствено надеждата.Тази борба за живот и надежда продължава вече четири мъчителни години за малкия Ради.
Семейството на Ради моли всички, които могат да помогнат на момченцето им да живее да дарят средства на посочените банкови сметки. И да върнат усмивката на детето им.

PayPal: amitrans2@abv.bg

Банковa сметка в България

ПроКредитБанк

BG58PRCB92301029946417- в лева

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: МИРОСЛАВ ПЛАМЕНОВ ДОЙЧЕВ

Основание за превода: за лечението на Радослав Дойчев