Убиха бизнесмен в Пловдив

Крими

26-07-2017, 13:47

Снимка:

plovdivutre.bg

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Застреляха мъж в Пловдив

Убийството е извършено сутринта към 8.30, само с един изтрел в гърдите

Данаил Божилов се казва застреляният рано тази сутрин мъж в Пловдив. Той е на 43 години и е родом от Дупница, но от около десет години живее в Пловдив.

Имал е собствен бизнес за оборудване на солариуми и фитнес уреди. Загиналият живеел с жена на семейни начела, която в момента полицията разпитва.
Убийството е извършено сутринта към 8.30, само с един изтрел в гърдите на мъжа на метри от фитнес център в парк "Лаута". Алеята е много оживена, а в парка има 22 камери, но точно на това място няма, уточни кметът на район Тракия Костадин Димитров.
Данаил Божилов живеел на близо и имал куче, което всяка сутрин разхождал в парка, то е намерено от полицията на мястото на инцидента.
Две са основните версии върху, които се работи за извършеното убийство на бизнесмена Данаил Божилов. Те са  финансови задължения и дело на конкуренцията.
Местопрестъплението на инцидента е отцепено, криминалисти продължават да извършват огледи. 
За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Пловдив. Образувано е досъдебно производство. Предприети са активни оперативни и издирвателни действия по изясняването на всички факти и обстоятелства около инцидента и самоличността на жертвата.

Главния секретар на МВР в момента пътува към мястото на инцидента.