Прекъсват водата в части на столицата

Животът

27-07-2017, 06:00

Снимка:

Пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" с поредната си серия от ремонти

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Княз Александър Дондуков“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Княз Александър Дондуков“ от бул. „Васил Левски“, до ул. „Злетово“.

Във връзка с ремонт на уличен водопровод в жк. „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в жк. „Малинова долина“ на бул. „Симеоновско шосе“ от №87 до №93.

Във връзка с изграждане на сградни водопроводни отклонения на ул. „Деспот Слав“ и ул. „Народен певец“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Деспот Слав“ от пл. „Знаме на мира“ до ул. „Плевен“; ул. „Народен певец“, по ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Иван Сусанин“.

Във връзка с подмяна на пожарни хидранти на бул. „Мадрид“ и ул. „Марица“ кв. „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Ген. Данаил Николаев“, бул. „Мадрид“, ул. „Алеко Константинов“ и гара Подуене; по ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“; по бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“; по ул. „Франсис Де Пресансе“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“.