Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август 2017

Хороскоп

30-07-2017, 16:18

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Всичко е под контрол!
Време е да се отпуснете и да изпуснете парата. Развличайте се, влюбвайте се, запознавайте се с интересни хора и нека техният статус не ви тревожи. Получавайте удоволствие от всичко, което правите. Можете смело да вземате инициативата в свои ръце и да действате като не пропускате изгодата и ползата за себе си. В дома ви също нещата ще се развиват добре. На приятелите си не се оплаквайте, тъй като с някой от тях ще има проблеми. Има вероятност да получите пари от таен източник или от допълнителна заработка.
Благоприятни дни- 02, 03.08.
Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Телец

Трябва да си изградите нова по-успешна стратегия.
Седмицата ще бъде динамична. Животът ви обаче ще зависи от условностите. Тежкото положение на материалната страна ще подтикне мнозина да прибягнат към друго решение на въпроса. Ще бъдете пълни с нови планове и неосъществени идеи. Възможно е да има промени на работното ви място. Въздържайте се да предприемате участие в рисковани и несигурни мероприятия. Може да попаднете на интересно познанство. Предстои ви някакво вълнение.
Благоприятни дни- 04, 05.08.
Неблагоприятни дни- 31.07; 01.08.

     
 

Близнаци

Стремете се да живеете, а не да преживявате.
Ако искате да намерите партньор и да преживеете божествената страна на любовта, то трябва да побързате. Темата за партньорството, „където си ти, там и аз, където съм аз, там и ти” ще е най-актуална на този етап. Сега притежавате висок сексуален потенциал и е добре да го претворите в живота. Затова е добре да се показвате откъм най-добрата си и хубава страна. Ще имате възможност да обърнете някои обстоятелства във ваша полза.
Благоприятни дни- 06.08.
Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Рак

Жизнената пътека върви на зиг заг.
Не се опитвайте да се справите с препятствията с един замах - процесът ще бъде продължителен. Въоръжете се със смелост, търпеливост, включително рационално мислене и присъщият ви реализъм. Опитайте се да оцените състоянието си и да систематизирате знанията си, да инспектирате материалните ресурси и възможности. Приятелска симпатия е способна да прерасне в нещо по-голямо. Страстите ще избухнат неочаквано, така че да устоите на изкушението ще ви бъде трудно поради силните емоции.
Благоприятни дни- 31.07; 01.08.
Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Лъв

Очаквайте неочакваното!
За някои представители на знака седмицата се очертава да бъде доста забавна. Ще се намирате в центъра на вниманието и на събитията. Ще усетите прилив на жизнени сили и нови идеи. Интелектуалните занимания могат да ви доставят удоволствие. Възможно е съдбата да ви поднесе приятни сюрпризи. Това може да бъде неочаквано разрешение на ваши проблеми, предложение да участвате в някакъв интересен проект или най–различни други интересни вариации на тема живот. Напълно безполезно е да планирате нещо, защото така или иначе ще стане това, което ще разпореди провидението.
Благоприятни дни- 02, 03.08.
Неблагоприятни дни- 31.07; 01.08.

     
 

Дева

Ако нямаше облаци, не бихме се насладили на слънцето.
Месецът като цяло има кармична тоналност за вас. Ще ви се наложи да пожънете плодовете от предишни ваши действия и да получите мъдрост като разсъждавате над последствията от миналите си постъпки. Търсените отговори ще ги намерите обезателно. Всичко, което до неотдавна ви е вълнувало и въодушевявало ще стане вече несъществено. Ако имате възможност пътувайте. Контактите с хора далеч от дома ви ще ви накарат да се почувствате почти щастливи. Избягвайте спонтанните покупки иначе ще се сдобиете с недоброкачествена стока.
Благоприятни дни- 31.07; 01, 04, 05.08.
Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Везни

Животът ни предоставя всякакви възможности.
Животът около вас кипи - влейте се и вие в неговия бурен поток. Бъдете активни, изобретателни и тогава плановете ви ще бъдат „ура”. Работата ще ви носи радост и удоволствие. Следвайки интуитивния си глас виртуозно може да свирите по чувствените струни на началството преследвайки собствените си цели. Някои няма да пропуснат да завъртят лек служебен флирт. Не е изключено участието ви в спорове, където ще демонстрирате неочакван темперамент. Избягвайте да бъдете остри и саркастични в подмятанията.
Благоприятни дни- 02, 03.08.
Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Скорпион

Утрешният ден ще е по-успешен, ако ти желаеш това!
Пътят на професионалното усъвършенстване ще доведе някои от вас до Олипм в кариерата. Бъдещето не ви носи розови илюзии, но ви дарява с реални плодотворни резултати. Родените през първата десетдневка ще имат нестандартна линия на поведение. Съвсем внимателно управлявайте паричните си ресурси и не разхищавайте излишни средства. Вашата ревност може да бъде провокирана от някои действия на партньора ви. Стремейки се да бъдете на разположение на всички, бързо ще се почувствате изморени и изразходени.
Благоприятни дни- 04, 05.08.
Неблагоприятни дни- 31.07; 01.08.

     
 

Стрелец

Залагайте, но на сигурно!
През периода надеждите ви ще заблестят като ярки цветове и ще получите много шансове да ги реализирате. Имате колосална енергия, а природата ви е дарила с достатъчно таланти, които ще разцъфтят в края на лятото. В любовта бъдете разумни, вземете развитието на отношенията си под ваш контрол и не рискувайте! Погрижете се за външността си. За промяна на имиджа няма да намерите по подходящо време от сегашното. Вашият природен чар се нуждае от малко по-модерно оформление. Подберете дрехите си с вкус.
Благоприятни дни- 06.08.
Неблагоприятни дни- 02, 03.08.

     
 

Козирог

Противодействайте на събитията с усмивка и ще се почувствате доста по-добре!
В бизнеса не бързайте да вземате важни решения. Това, което ви е изглеждало като далечна перспектива, сега ще придобие по реални измерения. Няма да ви се налагат някакви сериозни действия. Още повече, че няма да сте в настроение да решавате сериозни въпроси. Алтернативите пред вас са различни: На работното ви място ще изплуват стари грешки, околните ще ви припомнят стари обиди или някой ще се сети, че имате да връщате някакви дългове. Не се поддавайте на примамливи предложения и уговорки. Възможно е да са искрени, но особена радост няма да ви донесат.
Благоприятни дни- 31.07; 01.08.
Неблагоприятни дни- 04, 05.08.

     
 

Водолей

Главната сила на човек е в силата на неговия дух.
През седмицата ще разгърнете активна дейност. Ще свършите важна работа и ще бъдете доволни от себе си. Близките ви няма да изпуснат случая да се възползват от енергията ви. Вземането на нестандартни решения в момент с много неизвестни не е точно „вашият кон за обяздване”, но сега ще трябва да го оседлаете. Трудно ще понасяте да ви диша някой във врата, но трябва да издържите на натиска. Нещо или някой ще провокира недоволството ви и ще предизвика може би гнева ви.
Благоприятни дни- 02, 03.08.
Неблагоприятни дни- 31.07; 01.08.

     
 

Риби

Ако обичаш живота и той ще ти отвърне със същото!

Настъпва време за ползотворна, но монотонна работа и именно тук можете да се проявите като силна личност. Приложението на търпение и труд непременно ще дадат видим резултат. Интуицията ще ви помогне да се справите с много от проблемите, даже и с тези, които сте смятали за неразрешими. Не оставяйте вашите лични желания на последно място. На преден план постепенно ще излезат домашните проблеми, но между тях ще има радостни грижи. Създайте си определен режим на живеене и дейност, за да се предпазите от многото стресове край вас.
Благоприятни дни- 31.07; 01, 04, 05.08.
Неблагоприятни дни- 02, 03.08.