Старши комисар Георги Хаджиев е назначен за директор на ОД МВР

От 2001 година работи в системата на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи Валентин Радев старши комисар Георги Хаджиев е назначен за директор на ОДМВР – Стара Загора. Вчера главният секретар на МВР го представи пред ръководния състав на дирекцията и му пожела професионални успехи. Главен комисар Младен Маринов припомни, че постигнатите до момента високи резултати в дирекцията са своеобразно предизвикателство към ст.комисар Хаджиев, чиято задача ще е не само да запази, но и надгради постигнатото до момента. Новоназначеният директор на ОДМВР-Стара Загора благодари за оказаното му доверие и увери, че ще работи с добре подготвени, компетентни и мотивирани служители за противодействието на престъпността, осигуряване на обществения ред и спокойствието на гражданите.
Досегашният директор на областната дирекция, старши комисар Кирков, е преназначен по негово желание на друга отговорна длъжност в ОДМВР – Пловдив.
Старши комисар Георги Хаджиев е завършил УНСС. От 2001 г. работи в системата на МВР. Преминал е през различни нива на професионално развитие като 15 години е работил в отдел „Икономическа полиция“ – СДВР. От декември 2016 г. до този момент е  началник на столичното Първо РУ.