Спират водата в части на столицата

Мисия София

03-08-2017, 11:17

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" с поредните ремонтни дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Шонев“ кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Челопечене“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царибродска“ Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Царибродска“, бул. „Александър Стамболийски“, бул. „Тодор Александров“, ул. „Димитър Петков“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Княз Александър Дондуков“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Княз Александър Дондуков“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Малкара“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Прага“ Център се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Прага“ от ул. „Тунджа“ до ул. „Доспат“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение до бл. 22 кв. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Йордан Стубел“ от ул. „Данаил Крапчев“ до ул. „Трифон Кунев“.