Нефтохимик се прицелиха в Илия Петков

Близо са до договор с добричлията

Нефтохимик 2010 (Бургас) продължава селекцията си за новия сезон в Суперлигата. Около шампионите завесата се вдига малко по малко, а BGvolleyball.com научи, че последната цел на тима воден от Найден Найденов е централният блокировач на Добруджа 07 Илия Петков. Младият волейболист се представя на високо ниво в последните години и веднага привлече вниманието на бургазлии.

 От тима разкриха, че проявяват интерес към 200-сантиметровия волейболист и се очаква двете страни да подпишат договор съвсем скоро.

 В последния месец Нефтохимик 2010 направи радикални промени, като освободи треньора Петър Дочев и на негово място назначи бившия национален селекционер Найден Найденов. След това последва раздяла с центровете Стоян Самунев, Красимир Гайдарски и Георги Чалъков. От Бургас си тръгна и либерото Мартин Иванов, както и посрещачът Мартин Пенев. Към тима на шампионите пък се присъедини диагонала Леван Каландадзе. Все още не е ясно дали екипа на Нефтохимик 2010 през новия сезон отново ще облекат близнаците Георги и Валентин Братоеви.

Източник: bgvolleyball.com