Ек. Йорданова: Не е необходимо да подавам оставка заради протестите в "Княжево" и Владая

Животът

06-08-2017, 16:20

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Протест на жителите на Княжево и Владая

Столична община полага максимални усилия за подобряване на транспорта на София

Не смятам, че е необходимо да подавам оставка заради протестите в "Княжево" и Владая. Това каза за Агенция „Фокус“, Екатерина Йорданова, председател на Постоянната комисия по транспорт и туризъм на Столичния общински съвет (СОС).

„Не мисля, че протестите, които в момента се случват, са протести, които се нуждаят от оставки или заслужават оставки. Мога да твърдя, че през цялото време, в което съм била член на Столичния общински съвет, съм се грижила за гражданите на София и специално за обществения транспорт на София не чувствам и не смятам, че е необходимо да подавам оставка“, казва Йорданова.

Тя е категорична, че заедно със заместник-кмета по транспорта, главния архитект, общинските съветници и кмета на столицата Йорданка Фандъкова полагат максимални усилия за подобряване на транспорта на София. „Смятам, че градът се променя към добро всеки ден. "И това го казват не само гражданите на София, но и гостите на града и граждани от страната, които идват и, с които общуваме. За това смятам, че подобни демонстрации, подобни протести, по никакъв начин не ни помагат да развиваме града заедно. Защото много държа на това да сме заедно в тези процеси. Но все пак, нека времето да покаже. Подозирам, че тук се крият лични амбиции може би за политически изяви в бъдеще. Но това, разбира се, са само мои предположения“, коментира Йорданова.