Дневен хороскоп - сряда, 9 август 2017

 

Овен

Ако успеете да си направите някакъв план за действие, бихте могли да използвате пълноценно възможностите на деня. Съблюдавайте режим на строги икономии и не разточителствайте.

     
 

Телец

Ще имате различни варианти пред себе си. Изберете най-удачният. Недоброжелателни хора ще се опитат да ви създадат определени трудности и въпреки това ще успеете да се справите с доста неща.

     
 

Близнаци

Днес ще ви се предостави повод да покажете най–добрите си страни. Трезвата оценка на действителността и собствените възможности ще ви помогнат да постигнете желаното от вас.

     
 

Рак

Денят е свързан с психологически прегради и понижение на самочувствието. Не пренебрегвайте собственият си  здрав разум, тъй като приятелски съвет може да се окаже грешен и не точно за вашият случай.

     
 

Лъв

През днешния ден ще им върви най-много на тези, които имат по-голямо въображение. Прекаленото угодничене на хората около вас започва да ви омръзва и не е изключено да ви извадят от равновесие.

     
 

Дева

Ще поставите някои хора пред свършен факт и това ще ограничи техните възможности за действие. С това може да си спечелите тяхната неприязън. Ако проявите малко такт и деликатност ще можете да позагладите положението.

     
 

Везни

Добро настроение и положителни емоции, които донякъде зависят от вас. Можете да направите доста по въпроса стига да знаете как. Доброжелателността на другите ще повдигне самочувствието ви.

     
 

Скорпион

Намирате се в период на физически и енергиен подем, но използвайте разумно силите си. Активизирате се на подсъзнателно равнище. Ще намерите оптимални решения на проблемите си. Препятствията са лесно отстраними.

     
 

Стрелец

Приповдигнатото настроение и жизнения тонус ще ви обезпечат с положителни резултати в сферата на професионалната дейност. С този ден е свързана работата с мисловните образи и умствените енергии.

     
 

Козирог

Не отхвърляйте идеите и мнението на други хора. Сътрудничеството с тях ще ви е от полза. Проявявайте повече уважение и внимание към противоположния пол и ще се радвате на успехи.

     
 

Водолей

Денят ще бъде удачен за всякакъв вид комуникации, срещи, от приятни приятелски разговори до делови преговори. Възможно е някой да събере кураж и най-после да ви се обясни в любов.

     
 

Риби

Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Днес е важно всичко да правите точно навреме. Постарайте се да се освободите от излишните ангажименти и да изкарате вечерта на спокойствие.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

  Обърнете внимание на всекидневното си поведение. Страните ли от другите? Имате ли чувството, че никой не ви разбира? Определете първо какви случки и хора ви карат да се чувствате отхвърлени, критикувани или осъждани. Въпреки, че хората може привидно да правят и изразяват нещата нетактично, през повечето време те изразяват основателни искания. Постарайте се да преодолеете емоцията си и се взрете в неизказаната потребност. Така може да заличите част от оскърблението от случилото се и казаното. Ще ви помогне да създадете толеранс едновременно във външния и вътрешният ви свят.
Утвърждение: „Откривам се за радостта на живота. Заслужавам и приемам най-доброто от живота. Обичам и одобрявам себе си.”