С атрактивни игри и концерт Пловдив отбелязва Международния ден на младежта

Мисия Пловдив

10-08-2017, 10:48

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата!

На 12 Август – Международен ден на младежта Община Пловдив, Младежки информационно консултантски център / МИКЦ/ Пловдив и МИКЦ Младеж&КО, организират хепънинг с игри и парти от 18 часа в Градската градина.

Община Пловдив  и МИКЦ Пловдив продължават  десетгодишната традиция да отбелязват Международния ден на младежта в Пловдив с отборни игри. Тази година той е под мотото „Разчупи се” и ще предизвика младите хора в града да преживеят една наистина нестандартна отборна надпревара, откривайки интересни факти за себе си и своите умения.

В състезанието ще участват 20 отбора, всеки от които ще включва между 2 и 4 младежи на възраст 15 – 29 години. Всеки отбор ще премине през 12 загадки – логически игри и физически предизвикателства, като критериите за получаване на точки във всяка от тях ще бъдат уменията за работа в екип, съобразителност, бързина, наблюдателност! Всеки отбор ще получава точки и за времето, с което финишира. За най-добрите ще има атрактивни награди.

Успоредно с това за любителите на настолните игри екипът на МИКЦ Младеж&КО е приготвил възможност да играят и да се забавляват във Виенския павилион с над 10 ролеви и ситуационни игри.

Празникът ще завърши с рок концерт на групите Red Tigger u Noisy Bastardz.

Организаторите призовават:

Включете се,  ако искате да откриете още неща за себе си, ако ескейп стаите са вашата страст, ако имате верни приятели, с които да се забавлявате!

Не се колебайте да се запишете за участие в надпреварата!