Седмичен хороскоп за 14 - 20 август 2017

Хороскоп

13-08-2017, 18:13

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Едно е сигурно - няма да ви бъде скучно!
През периода ще бъдете твърде бързи и поривисти в своите разсъждения. Това ще донесе не малко вълнения както на вас, така и на околните. В живота ви, в работата ви цари една главоблъсканица. Как ще ви се удаде да възстановите ред в делата си, никой още не знае. Велики подвизи и героични постъпки няма да има. Вместо това ще се наложи да се занимавате с обидно дребни неща, дразнещи и незначителни. Някои ще намерят утеха в творчеството, но повечето от вас ще признаят, че запасът им от вдъхновение се е изчерпал.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Телец

Съпровождайте своите стъпки с необходимото пояснение.
За някои Телци нещата ще се получат не точно както са очаквали. Не може да се каже обаче, че това ще ги смути много. По-скоро ще ги развесели. От гледна точка на ефективността обаче седмицата е твърде съмнителна. С ентусиазъм и трудова активност няма да можете да се похвалите, но вие съвсем не се стремите да постигнете някакъв успех, а само към решението на някакви второстепенни и маловажни задачи. Добре ще бъде, ако до вас своевременно се окаже човек, способен да ви даде добър съвет и да ви помогне да се включите към делата, действително заслужаващи внимание.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Близнаци

Седмицата е малко сложна, но само малко.
Могат да възникнат много желания, за изпълнението, на които ще трябва добре да се постараете, защото само така ще получите това, което искате. Но внимавайте да не се окаже после, че тези желания са били импулсивни и прибързани. Да, проявата на обичайното здравомислие, позволяващо ви да избягвате подобни разочарования, сега ви изневерява. Представителите на знака стават по-емоционални от присъщото за тях и поради това страдат повече. Именно сега не трябва да вземате някакви важни решения - голяма е вероятността скоро да промените мнението си.
Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Рак

Търсете мирно решение за всички проблеми!
Твърде решителни и преизпълнени с ентусиазъм ще бъдете. Това е периодът, когато или ще преодолеете стоящите препятствия или направо ще преминете през тях. Вашите недоброжелатели може да правят зад гърба ви коварни планове, началството - да предявява към вас претенции, партньорите ви да изразяват някакви желания, все едно, вие ще постъпите по своему и ще бъдете печеливши, независимо от обстоятелствата. Имате пагубната привичка след всяка трудност да изгаряте мостовете след себе си. Борете се с нея, защото в близко време ще трябва да търсите брод, по който да искате да се върнете обратно.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Лъв

Лошите мисли са лукс, който не бива да си позволявате.
Правите много, за да успеете, но все още постиженията ви са скромни. Работата е в това, че седмицата подхожда повече за подготовка на победата, отколкото за решителните сражения. Учете се, тренирайте, натрупвайте опит, който ще ви е нужен по-късно. Много е важно да държите емоциите под контрол: обидите, раздразнението, негативното мислене създават проблеми възпрепятстващи движението ви напред. Да намерите верният тон в общуването с другите ще ви бъде трудно, доколкото вашата интуиция е малко притъпена, но не и невъзможно.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 20

     
 

Дева

Главната добродетел на седмицата е спокойствието.
Стремете се към емоционално равновесие. Колкото по-спокойни бъдете, толкова по-ползотворна ще се окаже седмицата. Освен това е важно и за здравето ви. Бедата при вас е в това, че искате да стане на вашето, дори когато разбирате, че то не е във ваша полза. Старайте се да демонстрирате не толкова настойчивост и сила на волята, но да покажете и здрав разум с логика. Така ще облекчите не само своя живот, но и на околните. Подходящо време за благотворителност, но само най-егоистичните представители на знака ще се замислят дали да се занимават с това без особена необходимост.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Везни

Оставате равнодушни към потребностите и желанията на околните.
Вие ще бъдете необичайно решителни и дейни. Повечето от вас знаят точно какво искат и непременно ще го постигнат, даже, ако обстоятелствата не се развиват по най-благоприятният начин. Показвате редица неподозирани таланти. Голяма е вероятността да постигнете творчески успех. Намирайки се в хармония със себе си, вие и с другите ще намирате лесно общ език. Само ако действително го искате. Обаче не рядко представителите на Везните ще заемат егоистична позиция и ще действат само от гледна точка на собствените си интереси.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Скорпион

Романтичните приключения ще са необременително хоби.
Вие сте отново неотразимо привлекателни, безкрайно мили, готови да замотавате глави и да пленявате сърца! Предстои интересна седмица. Първоначално ще бъдете недоволни от ставащото, но постепенно ще усетите ползите за себе си и настроението ви ще се подобри. Хазартната тръпка, бойният заряд ще си кажат своята дума. Като последно може да се каже, че трябва с мярка и грамотно да дозирате вашата сила и енергия преди да се хвърлите в действия и второ - да я насочвате в правилното русло. Накрая по степента на причинените ви щети , вие ще можете да поспорите за средните размери на вулкана.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 14, 15, 20

     
 

Стрелец

Тържество на логиката - емоциите отстъпват на втори план.
Макар началото на седмицата да бъде трудно, представителите на знака ще съхранят оптимизма си, а това е, което е необходимо за успеха. Втората важна съставка на победата е готовността да се действа бързо и решително, без излишно съобразяване с околните. Дошло е време за самостоятелни решения, до колкото сте мъдри и способни да вземете такива. Втората половина на периода вече ще бъде по-спокойна и хармонична. Ритъмът на събитията се забавя и ще можете да си отдъхнете, да се отпуснете и приятно да прекарате времето си.
Благоприятни дни- 20
Неблагоприятни дни- 16, 17

     
 

Козирог

Не търсете отговор на въпрос, който е толкова важен, колкото и сложен!
Представителите на знака ги очаква интересна седмица. Именно сега ще можете да се наслаждавате на ободряващият коктейл от разнообразни чувства и емоции, включвайки в него и такива компоненти като логика и здрав смисъл. Периодът не е много добър обаче за глобални промени във всички сфери - от работа, личен живот до мирогледа като цяло. Сега сте способни на велики открития, на гениални умозаключения, мистични прозрения. С една дума съвсем няма да ви е трудно да завоювате всеобщо възхищение. Ще се обзаведете с многочислени поклонници или просто ще бъдете в центъра на събитията, ако пожелаете.
Благоприятни дни- 14, 15
Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Водолей

Няма лесни неща!
Няма да ви бъде лесно да се приспособите към ритъма на тази седмица. Бихте предпочели по-плавно развитие на събитията. Недоволството от това може да предизвика разногласия, конфликти. Заглаждането на острите ъгли ще е трудно. Привичните методи може да се окажат неефективни, затова в началото на периода може да изтървете някои добри възможности. Не са изключени разногласия с деловите партньори. После постепенно равновесието ще се възстанови, но не без да положите известни усилия за това.
Благоприятни дни- 16, 17
Неблагоприятни дни- 20

     
 

Риби

Криво ляво ще я изтикате.
Сама по себе си противоречива и напрегната седмица. Понякога всичко ще върви както трябва и ще ви преизпълва със самоувереност, но ще мине малко време и ще се изясни, че успехът е бил илюзорен, победата - незначителна, а наградата може да се окаже дори обременителна. Рано или късно резултатите ще бъдат постигнати, но ще трябва да дочакате този момент. Ще ви се наложи неведнъж да имате работа с хора непоследователни, нетърпеливи, твърде емоционални. Такива контакти ще ви раздразнят и ще ви донесат само отрицателни емоции.
Благоприятни дни- 18, 19
Неблагоприятни дни- 16, 17