Георги Денев: Надявам се ЦСКА да бие Витоша с 2:0

Една грешка реши мача със Септември

Георги Денев коментира формата, в която се намира любимия му ЦСКА. Легендата сподели пред официалния сайт на клуба мнението си за изминалия мач със Септември (1:0), както и за предстоящия с Витоша.

"Със сигурност Септември не може да бъде критерий за отбора на ЦСКА. Ние сме по-добри, по-класни сме и логично спечелихме. Вярно, че една грешка реши мача, но има и такива моменти. Ако бяхме вкарали ранен гол, нещата щяха да се развият по съвсем различен начин, Септември щяха да отнесат повече голове. Важното е, че спечелихме трите точки", каза Денев.


"В последните срещи свикнахме да бележим голове с лекота и феновете очакват това да става вече във всеки мач. Но трябва да са наясно, че няма как да стане. Всеки двубой е различен. Сещам се за един конкретен пример - през 1972-ра победихме Славия с 6:0 на "Васил Левски", аз вкарах три гола. Малко по-късно играхме с тях и на финала за Купата на Съветската армия и всички очакваха да спечелим с подобен резултат. Да, но не стана, победихме само с 3:0, но очакванията си бяха големи към ЦСКА", сподели още бившият футболист на армейците.

"Задава се нов сблъсък с новак - Витоша. Този мач няма да е по-различен от предходния. Ще е труден до момента, в който падне гол в тяхната врата. Въпреки всичко не очаквам голям резултат, но една победа с 2:0 би ни прилягала", завърши Денев.