Алдаир: Делио Роси работи много добре навсякъде

Спорт

16-08-2017, 08:00

Снимка:

Официален сайт на Левски

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Делио Роси ще натоварва "сините" през паузата на първенството

Делио Роси търси защитник в Левски

Запознат съм с Лудогорец, който продаде Кафу

Световният шампион с Бразилия  Алдаир изгледа на живо  тренировка на Левски и поговори с новия старши треньор на "сините" Делио Роси. Легендата на "селесао" е в България, тъй като е агент на Жеан Патрик, който кара проби на "Герена".

"Какво може и каква работа върши Роси, е ясно от престоите му в Лацио, Фоджа,Фиорентина. Той работи много добре навсякъде. Достатъчно известен треньор е за всички в Италия. Говорихме си, че влиза в нов етап на своя живот, защото за първи път работи извън родината си. Започна добре с победата над Дунав с 2:0, надявам се да продължи така и в бъдеще. Не гледах мача на живо, защото по това време пътувах към България. Успях да видя откъси от двубоя по телевизията. Роси има много работа, която да свърши тук, но е доволен от получения резултат срещу Дунав. Делио е изключителен професионалист. Много иска да успее. Гледа само и единствено напред. В момента Левски е на пето или шесто място, но той се цели в по-добри позиции. Важно е ръководството да му осигури една добра група, за да работи и да стигне до върха.

Отворен съм да работя с всички отбори в Европа. За втори път съм тук. Посетих и други клубове в страната ви. Смятам, че тези неща са нормални. Запознат съм с Лудогорец, който продаде Кафу. Имат много добър екип и отбор. Разполагат с достатъчно бразилци в редиците си. Дано има повече мои сънародници в България.

Ситуацията на Патрик е странна. Очаква решението на треньорите. Дойде при един наставник, а отборът вече има нов. Футболистът трябва да демонстрира своите умения на терена, а дали ще го харесат - това е решение единствено на спортния щаб. Покани го предишният треньор, затова ще видим дали ще го задържат сега. Тази седмица спортно-техническото ръководство ще реши какво ще се случи с Жеан", коментира Алдаир.
Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия