Дневен хороскоп - петък, 18 август 2017

Хороскоп

17-08-2017, 18:12

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вие ще бъдете прекалено импулсивни и въпреки това ще успявате да действате праволинейно. Ще изказвате постоянно своето мнение даже да не ви питат за него. Случайна среща може да наруши емоционалното ви равновесие. 

     
 

Телец

Ще се озовете в сходна стара ситуация. Явно не сте си взели достатъчно поука от миналото. Не се разстройвате, че някой от познатите ви изпитва недоверие за нещо към вас. Все пак достатъчно ви ценят и уважават. 

     
 

Близнаци

С всички сили ще се опитвате да се справите с многото задачи, които сте си поставили. Предстои ви да вземете важно решение. Само не изпадайте в плен на илюзиите. Вероятно ще обидите някого заради изказването му, макар и не нарочно. 

     
 

Рак

Можете да си позволите малко разпускане в средата на седмицата. Създайте си сами празник с любимото същество или приятели. Измислете нещо, каквото и да е, но не се оставяйте да скучаете. Някой близо до вас ви ревнува. 

     
 

Лъв

Не ви устройват рамките, в които сте вкарани. Искате да излезете извън тези граници, търсите признание. Избягвайте все пак да демонстрирате превъзходство над другите. Ако получите предложение, обмислете го много внимателно.

     
 

Дева

Вие сте изцяло съсредоточени върху личните си отношения. Вътрешно изживявате нещо по-емоционално. Може да се усъмните за миг в правилността на взетите си решения. Надеждите на някои от вас все пак ще се осъществят. 

     
 

Везни

Ще сте преизпълнени с енергия, но едва ли ще го забележите поради прекалената си ангажираност. Имате лека зависимост от мнението на другите, но все пак не вземайте важно решение без да се допитате до някой, на когото имате доверие. 

     
 

Скорпион

Изцяло ще бъдете  устремени към осъществяване на своите плановете и замисли. Намирате се в прекрасна форма, което ще ви помогне по-лесно да решите личните си проблеми.

     
 

Стрелец

Независимо дали сте съпричастни или не, но събитията рязко ще сменят хода на своето развитие. Много е важно да имате самоконтрол и да насочите емоционалните изблици в положителна посока.

     
 

Козирог

Ще ви зарадва нещо дребно, но затова пък приятно - било подарък, вест или просто добро отношение. Може да се създаде напрежение между вас и родители или по-възрастни хора, което ще се отрази върху настроението ви.

     
 

Водолей

Вероятно днес поради увеличена емоционалност ще имате необходимост да оправдавате някои от своите действия. Може да ви простят много неща, но вие не злоупотребявайте с това. 

     
 

Риби

Вашето шесто чувство ще ви подскаже, че някъде нещо се е пропукало и трябва да бъдете по-предпазливи. Съдбата може да ви поднесе изпитание, но вие трябва да минете през него. Няма нищо страшно обаче!

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес се приветстват всякакви духовни или медитативни практики, концентрация и съсредоточеност вътре в себе си. Желателно е използвате енергията си за анализ на собствените постъпки, вътрешна работа в направление самоосъзнатост. Тъй като днес силно е развита интуицията, може да получите вътрешно прозрение за нещо, свързано с вас. Обърнете внимание на чистотата на своите мисли и желания. Стремете се към придобиване на вътрешна хармония. Оставете всички неблагодарни мисли настрана. Щастието никога не отива при тези, които не ценят това, което имат. Така че, бъдете благодарни именно днес за всичко, което имате. Животът не е съвършен, но той просто не е и толкова лош.