Клас по зумба разтърсва Младежкия център

Мисия Пловдив

18-08-2017, 11:25

Снимка:

esfi.ru

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Завладяващата комбинация от модерна музика и аеробика е една от най-бързо разпространяващите се фитнес програми в света

Младежки център – Пловдив ще бъде разтърсен от музикалния отворен парти клас по Зумба с един от първите лицензирани инструктори в града ни – Поли. Танцовата фитнес фиеста ще стартира довечера в 20:00 часа.
Завладяващата комбинация от модерна музика и аеробика е една от най-бързо разпространяващите се фитнес програми в света. Подходяща е за всички хора, желаещи да съчетаят забавлението и тренировката.
Вече шеста година градът на тепетата се слави като Зумба столицата на България. Поли е неизменна част от всяка от страхотните танцувални веселби на Античния театър, Пеещите фонтани, Площад Централен и Гребна база, проведени под егидата на Община Пловдив.
Този път домакините на събитието Младежки център Пловдив и Perfect Fitness Center ще приветстват и специален гост. Това е щурият Зумба шоумен Филип Петров. Той ще долети специално от Дрезден, за да разгорещи и раздвижи още повече обстановката.
На празничната сцена ще застанат и едни от най-добрите инструктори по Зумба в Пловдив, а именно Пепи Костадинова, Зорница Николова, Велина Даракчиева, Лилия Тодорова, Ина Чучуранова и Валерия Бозукова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен