Курс „Първи грижи за новороденото“ организират в УМБАЛ Пловдив

Животът

20-08-2017, 12:08

Снимка:

pixabay.com

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Добре дошли са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство

Курс „Първи грижи за новороденото” за бъдещи и настоящи родители организират на 9 септември т. г. в Пловдив Център за обществена подкрепа „За деца и родители“ на фондация „За Нашите Деца“ и Университетска многопрофилна болница за активно лечение гр. Пловдив. Практическата лекция, която е петата за тази година, по традиция ще води неонатолога д-р Диана Аргирова. Курсът ще се проведе от 10:30 часа в заседателната зала на болницата на етаж 1.
Лекцията има за цел да подкрепи младите родители в бъдещите предизвикателства в отглеждането на новороденото. На нея майките и татковците ще се научат как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности. На всички бъдещи родители фондация „За Нашите Деца” ще подари книжка с полезна информация за майката и бебето, за да бъдат уверени в първите стъпки в най-голямото събитие в техния живот – появата на дете.
Курсът „Първи грижи за новороденото“ е напълно безплатен, необходимо е само да заявите присъствието си на тел. 032/ 943- 444 или 0887 07 02 76. Лице за контакт –Александър Малински, регионален мениджър към Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив.
Добре дошли са всички бъдещи майки, татковци, баби и дядовци, които искат да са напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство!