Промени в движението по ул. "Солунска" и бул. "Дондуков" от днес

В зоните на ремонт се закриват местата за почасово паркиране за посоченото време

Организация на движението във връзка с реконструкция на уличен канал по ул. „Солунска“
От 22 август до 24.00 часа на 25 август се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Солунска“  в западната половина между ул. „Цар Самуил“ и ул. „Княз Борис I“.
От 8.00 часа на 26 август до 24.00 на 15 септември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Солунска“ в източната половина между ул. „Цар Самуил“ и ул. „Княз Борис I“. Закриват се местата за почасово паркиране  за времето и мястото посочени по горе. Промяната в организацията на движение се налага във връзка с реконструкция на уличен канал по ул. „Солунска“ в участъка от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Княз Борис I“.
Организация на движението за реконструкция на бул. „Княз Ал. Дондуков” – ул. „Г. С. Раковски”
 
От 22.08.2017г. до 2.09.2017 г. се забрани влизането на пътни превозни средства през западната част на кръстовище бул. „Княз Ал. Дондуков” – ул. „Г. С. Раковски”.
За същия период от време се променя маршрута на тролейбусна линия №9 - от надлез „Надежда“ по действащия временен маршрут до кръстовище бул.“Сливница4 – ул.“Г.С.Раковски“, надясно по бул.“Сливница“, надясно по бул.“Васил Левски“, по бул.“Патриарх Евтимий“ и по действащия временен маршрут до надлез „Надежда“;
Закриват се спирки с кодове: 2205 ул.“Тимок“, 1941“ул.Дунав“, 1318 „пл.Сточна гара“; 2122 „Ул.Поп Богомил“, 1962 „ул.Искър“, 1265 „пл.Ал.Невски“, 1502“Сатиричен театър“;1422“Първа градска болница“. Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък.