Министърът на вътрешните работи и главният секретар на МВР направиха работно посещение в Пловдив

Животът

24-08-2017, 17:04

Снимка:

Пресцентър МВР

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

С ръководния състав и началниците на районни полицейски управление те обсъдиха работата по противодействие на престъпността и дейностите, свързани с предоставяне на услуги на гражданите

В рамките на посещението си в областта, министърът на вътрешните работи Валентин Радев и главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов направиха посещение в ОДМВР – Пловдив. Двамата разговаряха с ръководния състав на дирекцията и с началниците на районни полицейски управления.
Министър Радев изтъкна ежедневните сериозни ангажименти на полицаите: „Натоварени сте с много отговорности - да се борите с престъпността и да помагате на хората. От вас зависи как изглежда в очите на хората цялото министерство“.

С колегите си вътрешният министър и главният секретар обсъдиха действията за ефективно противодействие на престъпността, организацията на работа, дейностите по отношение предоставянето на услуги на гражданите, материално-техническите условия, при които служителите на реда изпълняват задълженията си.
В разговорите министър Радев постави акцент и върху превенцията на пътнотранспортните произшествия, телефонните измами, гарантирането на полицейско присъствие в малките населени места, кадровото обезпечаване и обучението на служителите.