Дневен хороскоп - неделя, 27 август 2017

Хороскоп

26-08-2017, 18:09

Снимка:

bulgariautre/ архив

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятен ден, който да прекарате сред своите близки, роднини и приятели. Има за какво да си поговорите. Не предприемайте обаче активни инициативи – това може да предизвика разногласия и да придаде на непринуденото общуване нежелателна емоционална окраска. 

     
 

Телец

Разсеяността, невниманието днес няма да са най-доброто нещо за вашите планове. Пренесете сериозните начинания за друго време, а сега се заемете с обикновени и прости неща, при които няма да бъдат допуснати грешки или поне няма да причинят на никого вреда. 

     
 

Близнаци

Днес може да имате засилен апетит не само към храната, но и желание да получите повече, отколкото ви е необходимо. Погледнете по-реално на действителността и късметът ви няма да ви напусне. Запазете спокоен и самоуверен тон във всяка ситуация.

     
 

Рак

В този ден можете да бъдете погълнати от домашните грижи и задължения. Нищо друго няма да ви интересува и ще гледате да свършите колкото може повече неща. От вас зависи настроението и атмосферата у дома.

     
 

Лъв

Прекрасно време да се откъснете от всекидневните дела и да се отдадете на малко заслужена почивка. Защо не предприемете пътуване някъде на близо? Въздържайте се от ненужни покупки, излишни харчове и всякакви инициативи в материален план. 

     
 

Дева

Днес на преден план излиза вашето собствено благополучие. Не бързайте да правите изводи и да вземате сериозни решения. Ако възникнат спорове у дома ви, постарайте се да ги решите по мирен път, без грубо да отстоявате гледната си точка. 

     
 

Везни

Мнозина ще изпитат желание да потърсят приключения в този ден, особено най-младите. Но днес вашите желания са преплетени с тези на хората около вас и ще се наложи да се съобразявате и с тях. Прекрасен ден за впускане в авантюра с любимия човек или приятели. 

     
 

Скорпион

Някои обстоятелства в този ден могат да послужат за повод да се решат най-после натрупани проблеми. Не обещавайте на партньора си това, което не ви е по сърце или по силите. В този случай честно признайте причината.

     
 

Стрелец

Днес ентусиазъм няма да ви липсва. Използвайте го ефективно, в която посока решите. Ще се радвате и на жизнен подем и прилив на сили, обаче рискувате да изпуснете своя шанс за качествени изменения на вашия живот, ако не предприемете нещо. 

     
 

Козирог

Страстта днес сякаш витае във въздуха. Не сдържайте поривите си в отношенията с любимия човек и той ще ви отговори с взаимност. Ако в последно време не се чувствате особено добре, то потърсете откъде идва причината за вашия дискомфорт. 

     
 

Водолей

Денят може да се окаже труден за вашите отношения. Възможен и упадък на силите. Тогава ще трябва да наблегнете на почивката. Излезте някъде на разходка, за да се откъснете от рутинното ежедневие и грижи. През седмицата едва ли ще имате време за това.

     
 

Риби

Направете пауза, оставете всяка домашна работа, починете си, излезте и изпийте едно кафе в приятна компания. Голяма е вероятността следващата седмица да е доста натоварена, затова сега се погрижете и отделете време за себе си. 

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Днес е мистично време. Може да излезете сред природата, да общувате с дърветата и да се зареждате с тяхната енергия. Денят е подходящ за отправяне на молитви и работа с мантри. Ако не можете да работите вербално, най-добре е да запазите мълчание иначе могат да заболеят белите дробове. Днес природата откликва на всяка поизнесена дума. Може да се правят асани на ръцете, да се учите как да се освобождавате от „мръсни” думи (думи-паразити). Днес не трябва да се лъже под никаква форма.