Ремонт на "Софийска вода" оставя райони на сухо днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.
На 31 август 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на бул. „Сливница“ жк. „Зона Б-3“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Сливница“ от ул. „Антим I“ до бул. „Христо Ботев“;
по ул. „Софроний Врачански“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Антим I“ ъгъла с ул. „Св. св. Кирил и Методий“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 31 август 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Живко Николов“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Живко Николов“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Марагидик“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Живко Николов“.