Вижте къде спират водата в столицата

Мисия София

01-09-2017, 06:00

Снимка:

пресцентър СО

Автор:

Дани Стоянов

Всичко от Автора

"Софийска вода" с профилактични дейности

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Инж. Иван Иванов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Инж. Иван Иванов“, бул. „Тодор Александров“, бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Димитър Петков“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Батуня“ жк. „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Батуня“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. 361 кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Справедливост“, ул. „Надежда“, ул. „Стефан Дуньов“ и ул. 362.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.