Жена е убита в Пещера след нощен скандал

Крими

02-09-2017, 10:16

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

41-годишна жена беше намушкана и почина от раните си в Пещера

41-годишна жена е била намушкана смъртоносно снощи в град Пещера, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Убийството е извършено около 19,30 часа вечерта на оживено кръстовище.
Сигнал за случилото се е подаден в Районното управление на полицията от граждани, съобщили, че на кръстовище лежи жена в безпомощно състояние. Към мястото незабавно били насочени служители от полицейското управление и екип на „Спешна помощ”. Пристигайки, служителите на реда и медиците установили, че жената е с наранявания с остър предмет по тялото. Въпреки усилията на лекарите тя е починала.
За работа по случая незабавно бил сформиран екип от криминалисти, разследващи полицаи, експерти, полицейски и младши-полицейски инспектори. Установена е самоличността на починалата – жена на 41 години от Пазарджик. Уведомена е Окръжната прокуратура в Пазарджик.
В хода на разследването е изяснено, че по всяка вероятност семеен скандал между жертвата и съпруга й е в основата на спречкването и последвалото намушкване. Нападателят е успял да избяга с автомобил. Установени са свидетели на престъплението, извършен е оглед на местопроизшествието, екипи на РУ - Пещера, ОДМВР - Пазарджик, както и останалите полицейски управления в региона са блокирали основните пътни артерии.
Работата по локализиране и задържане на извършителя на тежкото престъпление продължава, образувано е дознание.