50 години Щурците в Античния театър в Пловдив

Пловдив Лайф

03-09-2017, 10:43

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Многохиляна публика ще изпълни Античния театър за концерта на най-легендарната българска рок група

С 50 години ЩУРЦИТЕ тази днес, 3 септември, в Пловдив ще бъде открит традиционният 'ЕСЕНЕН САЛОН НА ИЗКУСТВАТА'.
Многохиляна публика ще изпълни Античния театър за концерта на най-легендарната българска рок група и мега шоуто със супер светлини и специални екрани.
За обща СИГУРНОСТ и УДОБСТВО, вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:30 - концертът започва в 20:00.
ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) - за тях е предназначен специалният вход на театъра - намира се горе. Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните ни стюарди или да се свържат с нас на специалния телефон 0888 431-555.
Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!
ДЕЦА до 10 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD - ТУК. 
Последни билети с цена от 30 до 40 лв ще откриете в Eventim.bg - ТУК и на касата пред Общината. В самия ден цените се покачват с 5 лв във всяка категория - вижте схемата долу. Касата на Античния театър ще бъде отворена в 17:00.
Шоуто се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК заедно ОБЩИНА ПЛОВДИВ!
В Античния театър НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ:
- професионални камери и фотоапарати;
- чадъри (помислете за дъждобрани);
- прътове за знамена;
- обемисти сакове;
- напитки;
- хладни и огнестрелни оръжия;
- лица в неадекватно състояние.
ВНИМАНИЕ:
- Зрители НЯМА да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.
- Театърът НЕ РАЗПОЛАГА с ГАРДЕРОБ - молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!
ДОПЪЛНИТЕЛНО:
- В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки...
ОХРАНАТА и СТЮАРДИТЕ:
Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с "чалга" поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.
ПЛОВДИВ - Европейска столица на културата 2017!