Световният шампион по бокс Николай Валуев пристига в Свети Влас

Бургас Лайф

04-09-2017, 17:53

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Рокерско шествие с правнуците на Макгахан завършва в Свети Влас

Той ще участва в популярната игра "Цар Горы"

Цяла плеяда руски знаменитости пристигат през уикенда в Свети Влас. Курортното градче ще бъде домакин на поредното издание на популярната руска игра „Цар Горы“. В нея ще вземат участие едни от големите имена на руската артистична, спортна и бизнес сцена.
Организатор на събитието e руският интелектуален Клуб „Инкогнито“. Играта ще се проведе на 10 септември.
В списъка с популярни имена се открояват бившият двукратен световен шампион по бокс в супертежка категория Николай Валуев. „Звярът от Изтока“, както е известен в спортните среди, е настоящ депутат в Руската Дума и е един от най-атрактивните участници в играта. Друга знаменитост е популярният кино и театрален актьор Андрей Ургант.
Актьорският състав се допълва от Емануил и Ирина Виторган. Той е народен артист на Русия и собственик на Виторган-Клуб, който събира и организира артисти от различни жанрове. Сред останалите състезатели в „Цар Горы“ са певците Сергей Рогожин и Афина Делиониди, генералният директор на издателство „Комерсант“ Максим Ефимов, Рушель Блаво - собственик на клиника за традиционна и нетрадиционна медицина и др. Водещ ще бъде Алексей Блинов – член на елитарния клуб „Какво?, Къде?, Кога?“.
„Цар Горы“ е нова игра, специално разработена за интелектуален клуб „Инкогнито“ и е аналог на популярната в Русия „Какво, Къде, Кога“ (Что? Где?, Когда?). Начинът по който се провежда, е съчетание между светско мероприятие, интелектуална игра и шоу програма – ноу-хау на организаторите.