Ев. Крусев: Ремонтът на "Дондуков" ще приключи в срок

Продължава работата по ремонта на тротоарите по бул. "Прага"

Запазва се изцяло павираната настилка по "Дондуков". Изпълнението на ремонта върви в срок. Под паветата има 25 см циментова стабилизация, предвид тежкия трафик по булеварда. Това заяви в ефира на БНТ заместник-кметът по транспорта в Столичната община Евгени Крусев.

"Ремонтите предизвикват затруднения на гражданите, но те могат да станат "арена" на нещо приятно. Затова и организираме волейболен турнир за деца и възрастни на 12 септември на бул. "Дондуков"", каза Крусев.

Той допълни, че продължава работата по ремонта на тротоарите по бул. "Прага". Предизвикателство са много комуникации, които минават през района. Но за първия учебен ден дейностите там ще са приключили. За следващата година предстои ремонт на бул. "Васил Левски" и тунела при НДК, тъй като те поеха основна част от трафика покрай ремонтите на бул. "Патриарх Евтимий".

"Предстоят административни процедури за ремонта на ул. "Граф Игнатиев". Проектът е ключов за обновяването на централната градска част", каза Крусев.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен